Over ons

Foxiz is specialist op het gebied van technische documentatie. Onze specialisten brengen meer dan 20 jaar ervaring mee vanuit een verscheidenheid aan disciplines.

Sinds de start van ons bedrijf in 2012 is het onze missie om techniek begrijpelijk te maken voor verschillende doelgroepen. Dit doen wij door bedrijven te helpen met het ontwikkelen en herstructureren van technische documentatie, zodat processen efficiënt, veilig en juist worden uitgevoerd. Want of je nou je koffiemachine moet reinigen, een onderhoudscontrole moet uitvoeren op een auto of een windmolenpark moet beheren, elke taak verdient correcte informatie.

Met een sterke basis in de techniek zorgen wij met veel enthousiasme voor begrijpelijke informatie door:

· De juiste specialist in te zetten op uw documentatievraagstuk;
· Goed te luisteren naar de klantwens en met de klant mee te denken;
· Het in kaart brengen van het juiste doel en de juiste doelgroep;
· Het totaalplaatje goed in het oog te houden, denk aan hergebruik en vertalingen;
· Moeilijke informatie makkelijk uit te leggen, zowel visueel als tekstueel;
· Ons te houden aan de wet- en regelgeving (NEN-5509 en de Machinerichtlijn).Foxiz maakt documentatie begrijpelijk

Kennis telt

Bij Foxiz zijn we ervan overtuigd dat kennis het verschil maakt. Kennis van technische documentatie, normeringen, richtlijnen, techniek, processen en van taal. En misschien wel het belangrijkste van alles: kennis van het doel en de doelgroep.

Via uiteenlopende opdrachten in verschillende branches hebben onze specialisten een flinke dosis kennis en ervaring opgedaan, waarmee zij met zorg en voor ieder mogelijk onderwerp documentatie ontwikkelen. Zoals bij een verpakkingslijn, koffiezetapparaat, vrachtwagen of navigatiesysteem.

Kwaliteit

Door goed te letten op de combinatie van de juiste achtergrond en werkervaring zorgen wij ervoor dat de juiste specialist op de juiste taak wordt gezet. De projectleider zorgt altijd voor een controle op inhoud, spelling en opmaak voordat het eindproduct wordt geleverd. Standaardisatie, structuur en conformiteit zijn onze kernwaarden. Bij Foxiz leven we volgens de regels van de wet, op het gebied van documentatie geldt dat uiteraard ook. Wij hanteren alle geldende normen en richtlijnen, zoals de NEN-5509 en de Machinerichtlijn.