Extra mogelijkheden

Trainingen

Waar moet je aan voldoen als technisch schrijver, welke kennis moet je als schrijver in je rugzakje hebben? Wij trainen schrijvers om goede en stabiele documenten vorm te geven, om correct om te gaan met stijlen, stijlelementen en gebruik van afbeeldingen.

Je handleidingen zien er goed uit, maar voldoen ze ook aan de geldende richtlijnen en normeringen zoals de NEN-5509 en de Machinerichtlijn? Hoe stel je je document conform op en hoe beoordeel je je documentatie? Wij trainen schrijvers specifiek op het correct interpreteren en toepassen van de richtlijnen en normeringen.

Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van content management oplossingen, en dan specifiek op basis van DITA / XML. Hoe moet je als auteur slim omgaan met topics, metadata, variabelen, styleguides en veel andere vragen die de revue passeren. Foxiz biedt trainingen aan waarbij we deze vragen doelgericht kunnen beantwoorden.

In Tiel organiseren we trainingen voor het gebruik Simplified Technical English, FrameMaker, MS Word, oXygen, NEN-5509, de Machinerichtlijn, Integrated Logistic Suppor (ILS) en het uitvoeren van Risiciobeoordelingen.

Wil je meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op per mail of bel.


Oplossingen

Met onze consultants voorzien we bedrijven van gepast advies door middel van onze Quick Scan. De kennis van onze specialisten is breed en daarmee zijn we in staat snel tot rendabele oplossingen te komen.

Bij voorkeur zijn we vanaf de start betrokken en doorlopen we het hele traject van probleemstelling tot gekozen oplossingsroute en software implementatie. We zijn er ons ook van bewust dat vaak al gekozen is voor een pakket en dat dit pakket ongebruikt op de plank ligt omdat er geen tijd of gebrek aan kennis is binnen je bedrijf. Onze specialisten bieden de oplossing, wij hebben ervaring met het inrichten, benoemen en optuigen van uiteenlopende systemen, van FrameMaker tot verschillende XML / DITA gebaseerde oplossingen, zoals bijvoorbeeld oXygen verzorgen wij de gehele implementatie.

Voor meer informatie mail of bel ons.